Kiitos kaikille asiakkaille kuluneesta syksystä ja koko vuodesta. Syksyn ryhmät ovat nyt ansiokkaasti saatu päätökseen ja on aika rauhoittua joulun viettoon. Hyvä lahjaidea tärkeimmillesi on antaa heille aikaa itselleen ja aikaa terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. PhysioPilateksen kevätlukukausi on alkamassa viikolla 2 ja vielä on muutamia paikkoja jäljellä. Lisäksi pitkän tauon jälkeen on uusi alkeiskurssi, johdatus PhysioPilateksen pariin, tulossa 5-6.1.2019 (la-su klo 9.30 – 11.30). Lahjakortteja voi ostaa vielä torstai iltaan 20.12.2018 asti (sovi ostosta erikseen Jennin kanssa soittamalla 040 721 78 02).

PhysioPilateksen alkeiskurssi on johdatus pilateksen pariin. Kurssilla käydään läpi pilates harjoittelun kulmakiviä, anatomisia maamerkkejä, ryhtiä, keskivartalon syvien lihasten aktivointia sekä yleisesti biomekaniikkaa, kuinka käyttää omaa kehoaan taloudellisemmin. Alkeiskurssi toteutuu, mikäli kurssille on vähintään 4 hlöä tulossa. Maksimiryhmäkoko on 8 hlöä, jolloin ohjaajalle jää aikaa myös yksilölliseen ohjaukseen. Alkeiskurssin hinta on 65€, yhteensä 4h. Ohjaajana toimii Jenni Kyllästinen. Kurssille voi ilmoittautua suoraan Jennille tekstiviestillä tai soittamalla 040 721 78 02.

PhysioPilateksen kevätlukukaudelle ilmoittautuminen on jo käynnissä. Vielä on muutamia vapaita paikkoja jäljellä. Voit katsoa tarkemmat ryhmätiedot ja paikkatiedot PhysioPilates tuntitarjonta sivulta. Ryhmiin voi ilmoittautua suoraan Jennille tekstiviestillä tai soittamalla 040 721 78 02.

Kiitos vielä kaikille asiakkaille kuluneesta syksystä ja oikein hyvää sekä rauhallista joulun aikaa kaikille!

Toivottavat Fysio ilon ohjaajatiimi: Jenni, Leea ja Anna