Vielä ehtii!! Tänään alkaa illalla uusi toiminnallinen lihaskuntotunti: PowerMethod klo 18-19. Yksi paikka vapautui, ole nopea ja varaa paikka itsellesi tekstiviestillä 040 721 78 02! Ryhmä toteutuu 6 kertaa ajalla 7.5. – 11.6.2019, hinta 75€. Jos osallistut myös muihin Fysio ilon tunteihin (ei äiti-vauva ryhmä), saat toisesta ryhmästä -15%.

  • PowerMethod on toiminnallinen lihaskuntotunti, joka kehittää turvallisesti ja tehokkaasti lihaskuntoa (perus- ja kestovoimaa), liikkuvuutta sekä kehonhallintaa.
    Alkulämmittely sisältää kokonaisvaltaisia liikkuvuusharjoitteita ja aktiivisia venytyksiä, joiden lisäksi opetellaan liikkeiden oikeat suoritustekniikat. Lihaskunto-osiossa tehdään koko kehon toiminnallisia harjoitteita ja liikehallintaliikkeitä, joissa tuki- ja liikuntaelimistön ja myofascian näkökulma on huomioitu. Lopuksi palautellaan kehoa harjoituksesta. Toteutetaan pienryhmänä (6-10hlö), joka mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen oikeanlaisiin liiketekniikoihin. Helposti tuloksia ja hauskalla tavalla vaihtelua harjoitteluun. Ryhmän ohjaa fysioterapeutti Anna Sundell.

Aurinkoisin terveisin Jenni