Hei pilateslaiset! Nyt on aika vahvistaa paikka kakkoskaudelle laittamalla minulle viestiä numeroon 040 721 78 02 / Jenni. Maanantaihin 30.9.2019 klo 20.00 mennessä voit varata itsellesi paikan samaan ryhmään, jossa nyt olet ollut. Mikäli toiveenasi on vaihtaa ryhmää, voit senkin ajoissa ilmoittaa minulle, 30.9. jälkeen ilmoitan onnistuuko ryhmän vaihtaminen. 4.10.2019 alkaa ilmoittautuminen uusille asiakkaille, mikäli ryhmissä on tilaa.

Tiistai iltoihin ja keskiviikko aamupäiviin on tulossa pientä muutosta, alla lisätietoja. Lisäksi tulossa uusi pystypilates eli spiraalistabilaatio ryhmä tiistai iltoihin. Kaikkia ryhmiä koskee sama osallistujasääntö: ryhmä toteutuu mikäli ryhmään on tullut vähintään 5 ilmoittautunutta. Muussa tapauksessa ryhmiä saatetaan yhdistellä tai vaihtaa tai perua kokonaan.

Alla uusi tuntikalenteri, joka voimassa jouluun asti. Katso tuntikuvaukset tästä.

  • Maanantaisin klo 16.45-17.45 perus/keskitason pilates, ohjaajana Leea
  • Maanantaisin klo 18-19 keskitason pilates, ohjaajana Leea
  • Tiistaisin klo 16.30-17.30 perus/keskitason pilates, ohjaajana Anna/ Jenni
  • Tiistaisin klo 17.45-18.45 perustason pilates, ohjaajana Jenni
  • Tiistaisin klo 19-20 SPS eli spiraalistabilaatio eli pystypilates, ohjaajana Jenni
  • Keskiviikkoisin klo 9.30-10.30 perustaso, ohjaajina Anna ja Jenni
  • Keskiviikkoisin klo 10.45-11.45 perus/keskitaso, ohjaajina Anna ja Jenni
  • Keskiviikkoisin klo 17.45-18.45 keski/jatkotason pilates, ohjaajana Jenni
  • Keskiviikkoisin klo 19-20 SPS eli spiraalistabilaatio eli pystypilates, ohjaajana Jenni

Lisäksi 4-5.10.2019 alkeiskurssilla on vielä yksi paikka vapaana, mikäli haluat tulla perusasioita kertaamaan tai tiedät tuttavan, joka olisi kiinnostunut pilateksesta. 😊
Ennen SPS tunneille osallistumista, mikäli ei ole aiempaa kokemusta spiraalistabilaatiosta, on hyvä käydä SPS starttitunti, jossa käydään lajin perusteet läpi. Ajankohta starttikurssille olisi perjantaina 18.10 klo 17.30-19.00. Hinta 22€. Mukaan mahtuu 7:n nopeinta.

Uuden kauden myötä palataan takaisin vanhaan laskutusmalliin, voit laittaa ilmoittautumisviestiin sähköpostiosoitteesi ja kotiosoitteesi, niin lähetän laskun sähköpostilla. Mikäli sinulla on käytettävissä edenredin, epassin tai smartumin saldo/omatili, voit maksaa osan summasta sitäkautta ja erotuksen normaalisti laskulla, vaihdat vain laskuun uuden summan. Voit myös maksaa uuden kauden käteisellä halutessasi tai virikeseteleillä.

Huh, huh, pitkä oli viesti, mutta paljon asiaa! Kiitos kun jaksoit lukea ja kiitos kun olet ollut mukana alkusyksyn tunneilla 🤗
Ihanaa ja aurinkoista syksyn jatkoa kaikille! 🍁☀
Terv Jenni