Tällä viikolla on iloisesti startattu tämän kevään 1 jakson ryhmät. Lämpimästi tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhemmatkin asiakkaat!

Muutama käytännön asia helpottaa jatkossa ryhmissä käymistä: tunneilta poissaolot kannattaa perua ajoissa, illan ryhmiin viimeistään 4h ennen tunnin alkua ja aamun ryhmiin edellisenä iltana. Perumalla paikkasi viestillä suoraan Jennille (nro: 040 721 78 02), olet oikeutettu käymään korvaustunnilla jossain toisessa ryhmässä tämän kuluvan jakson (jakso on viikot 3-12) aikana mikäli kyseiseen ryhmään vapautuu paikka.

Korvauspaikka toiveita voit esittää Jennille samalla kun perut oman paikkasi. Lisäksi vapautuneista paikoista tiedotetaan Fysio ilon whatsup ryhmässä. Näihin viesteihin ei voi vastata, vaan halutessasi paikan jollekin ekstratunnille tai korvaustunnille, laita henkilökohtainen viesti Jennille. Voit liittyä wa-ryhmään tämän linkin kautta, linkki on esillä 31.1.2020 saakka: https://chat.whatsapp.com/CKstu5F0mLt53WcZGofM22

Jakson aikana voi käydä korvaamassa 3 kertaa poissaoloja jossain toisessa ryhmässä. Ekstrakäynnit laskutetaan jakson loputtua (viikon 12 jälkeen), ekstrakäynnin hinta on 15€ / käynti.

Liittymällä ryhmään olet hyväksynyt Fysio ilon säännöt, jotka voit käydä lukemassa täältä.

Oikein antoisia pilates- ja spiraalistabilaatiotunteja jokaiselle. Kannatelkaa ja kuunnelkaa kehoanne! Hyvä ryhti, parempi mieli.

Iloisin terveisin Jenni