Seuraamme herkällä korvalla koronavirustilannetta. Tällä hetkellä pilateksen ja pystypilateksen viikkotunnit järjestetään normaalisti, mutta muutokset voivat olla mahdollisia. Mikäli tunteja joudutaan perumaan, järjestämme korvaavan tunnin myöhemmmin tilanteen salliessa. ☺️

Sitä ennen olemme päättäneet seuraavista toimista:
– Sairaana tai jos epäilet tulevasi kipeäksi, ei saa tulla tunneille niin itsesi kuin muidenkin vuoksi, peru tällöin paikkasi. Jos kuulut riskiryhmään, suosittelen perumaan paikkasi ryhmistä.
– Pesethän kädet saippualla ja käytät käsidesiä ennen JA jälkeen tunnin joko odotustilan vesipisteessä tai wc:n yhteydessä.
– Jos sinulla on oma jumppamatto, tuo se tunnillesi mukanasi, sillä se on aina hygieenisin. Mikäli et omista omaa jumppamattoa, voit käyttää omaa isoa pyyhettä lainamaton päällä. 
– Tuo tunnille mukanasi pikkupyyhe pään alle korotukseksi.
– Jos sinulla on oma spiraalistabilaatiokuminauha, voit laittaa siihen nimesi ja ottaa tunnille mukaan.
– Tehostamme edelleen siivousta ja pintojen desinfiointia. Pesethän myös sinäkin tunnin jälkeen huolella käyttämäsi välineet.
– Vaikka manuaalinen ohjaus on pilates tunneilla hyvin merkittävässä osassa, luovumme siitä tilapäisesti kokonaan. Seuraamme tässä asiassa yleisiä ohjeistuksia. 

-Jos ryhmäkoko jää alle 5 osallistujan, perumme tunnin kokonaan. Maksimimäärähän tunneilla on 9 + ohjaaja ja jos mahdollista pienennämme kokoa entisestään peruutuksien myötä.

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista nettisivuilla, wa-ryhmässä ja somessa. Ja samalla pyydämme keskittymään edelleenkin itsestä ja omasta vastustuskyvystä huolta pitämiseen nyt ja myöhemminkin ☺️

Kiitos ymmärryksestä! ☺️

Terkuin,
Jenni ja muu ohjaajatiimi