Rauhaisaa pääsiäisen aikaa! 
Koska me kaikki elämme nyt poikkeuksellisia aikoja ja valitettavasti sen vuoksi Fysio ilon kurssien kevätkausi on peruttu.

Haluan kuitenkin tarjota teille jotain kehoa hellivää ajankulua: Fysio ilon verkkotunnit! Fysio ilon videokirjastossa on käytettäväksenne tällä hetkellä 3 valmista tuntia. Yksi tunti odottaa vielä editointia ennen julkaisua. Tarkoitukseni on julkaista 2-4 uutta tuntia (videota) joka kuukausi ja vanhat videot säilyvät katseltavissa. Voit siis palata lempi tunnillesi uudelleen vaikka joka päivä. Tuntien pituus vaihtelee 15-60min. 
Rajaton katseluoikeus maksaa vain 28€/kk. 

Toivottavasti voimme palata normaaliin ryhmätuntien järjestämiseen viimeistään elo-syyskuussa 2020. Syksystä alkaen kuvaan myös ohjaamani ryhmätunnit erikseen videoarkistoon. Arkiston koko siis kasvaa koko ajan! Jatka pilates ja spiraalistabilaatio harjoittelua kotona: 

Become a Patron!

www.patreon.com/fysioilo

Aurinkoisin terveisin Jenni Kyllästinen

https://www.facebook.com/fysioilo/