Hyvää äitienpäivää!

Fysio ilo tarjoaa kaikille äitienpäivän kunniaksi ilmaisen physiopilates tuokion teemana liikkuvuus. Ohjemassa haetaan niin selkärangan, lonkkien liikkuvuutta kuin myös venytetään lihaksia ja faskialinjoja (26min). Tarvitset vain maton sekä tarvittaessa pienen pyyhkeen tai tyynyn pään alle. Jos haluat tehdä koko harjoitusohjelman, kirjaudu jäseneksi Fysio ilon videokirjastoon: www.patreon.com/fysioilo (tältä sivulta löytyy myös suomenkieliset ohjeet sisäänkirjautumiseen).

Kuukauden rajaton videoiden katseluoikeus on vain 28€. Ensimmäinen kuukausimaksu menee vasta 1.6. joten kaupan päällisiksi tulee kolme viikkoa harjoitteluaikaa. Tällä hetkellä videokirjastossa on tarjolla 9 videota: 7 physiopilates ohjelmaa ja 2 spiraalistabilaatio-ohjelmaa ja lisää on tulossa! Tuntien kestot vaihtelevat 10-70min ja sopivat kaiken tasoisille, myös haastetta löytyy.

Tervetuloa mukaan!

Aurinkoisin terveisin Jenni

Physiopilates: teemana liikkuvuusharjoittelu

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: