Toiminta keskeytyy 1.12.2020 alkaen

Kiitos kuluneesta syksystä kaikille niin uusille kuin jo pidempään tunneilla tai fysioterapiassa käyneille asiakkaille. Kaupungin virallisten suosituksien mukaisesti suljemme Fysio ilon ovet 1.12.2020 alkaen suojellaksemme toisiamme koronavirusinfektiolta. Fysio ilon kaikki ryhmä- ja yksilöohjaustoiminnat sekä fysioterapiat keskeytyvät kokonaan toistaiseksi. Keväälle ei tässä vaiheessa ole suunnitteilla uusia tunteja. Voit kuitenkin harjoitella Jennin ohjaamien verkkotuntien/videoiden välityksellä kotona ja ylläpitää sekä kehittää omatoimisilla pilatesharjoituksilla vastustuskykyäsi ja hyvinvointiasi. Pilatesharjoittelu on erityisen terveellinen keino vahvistaa hengityslihaksia ja keventää keuhkojen työtä rintakehän liikkuvuutta kehittävillä pilatesliikkeillä.

Fysio ilon pilateksen ja spiraalistabilaation verkkotunnit jatkuvat osoitteessa: http://www.patreon.com/fysioilo ja Fysio ilon suljettussa facebook-ryhmässä: Fysio ilo verkkotunnit. Molemmissa vaihtoehdoissa on useita erilaisia pilates-, spiraalistabilaatio- ja kehonhuoltotunteja (kesto vaihtelee 10-60min välillä) yhteensä 32 videota. Lisäksi siellä on pilateksen alkeiskurssi video klippejä nimellä johdatus pilatekseen, jossa kerrotaan pilates harjoittelun alkuvaiheen tärkeimmistä asioista, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman tarkoituksenmukaista. Kaikki vanhat videot jäävät näkyville. Kuukauden katseluoikeus molemmissa vaihtoehdoissa on 18€/kk ja sisältö tulee olemaan sama molemmissa. Lisätietoja saat Fysio ilon nettisivuilta verkkotunnit kohdasta: http://www.fysioilo.fi ja facebook-sivuilta.

Fysio ilolla on edelleen myynnissä pilatesrullia, Footbic-tutuksi peruspaketteja, nystyräpalloja sekä spiraalistabilaatio vastuskuminauhoja, spiraalistabilaatio tyynyjä ja -sauvoja. Lisäksi myynnissä on vielä erilaisia varvassukkia sekä lämpöliminentti voiteita ja lämpö/kylmätyynyjä. Halutessasi kysy lisää tekstiviestillä Jenniltä 040 721 78 02. tai sähköpostilla jenni.kyllastinen@fysioilo.fi .

Ja vielä yksi asia: Käyttämättömille sarjakorteille voit halutessasi pyytää hyvitystä 14.12. mennessä laittamalla yhteystietosi ja tilinumerosi sähköpostilla osoitteeseen jenni.kyllastinen@fysioilo.fi. Kaikesta huolimatta hyvää ja rauhaisaa joulun odotusta jokaiselle, pysytään terveinä.

Parhain terveisin Jenni Kyllästinen ja Fysio ilon ohjaustiimi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: