Hyvää joulua!

Joseph Pilateksen syntymästä tuli 8.12.2020 täyteen 137 vuotta. Hän teki elämän työnsä kehittelemällä kehonhallintamenetelmäänsä, jota hänen kuolemansa jälkeen alettiin kutsumaan pilates menetelmäksi. Tässä videossa esittelen yhden version Joseph Pilateksen laatimasta klassisen reperttuaarin 34 liikkeestä. Video on nopeutettu versio harjoituksesta, johon kului 25min.

Hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa kaikille!

Terv Jenni

pst… Fysio ilon verkkokirjastossa on nyt jo 34 erilaista harjoitusta. Harjoitukset ovat 10-70min, eritasoisia, välineillä ja ilman. Lisätietoja miten pääset videoita katsomaan ja kotona harjoittelemaan löydät Fysio ilon verkkotunti -sivulta. Sivulla on listattuna kaikki tunnit, voit hakea tunteja myös eri hakusanoilla (15 min, 45 min, 60min, ei välineitä, esim pilates rulla, kuminauha, perustaso, keskitaso, jne.). Voit tutustua palveluun ilmaiseksi vuoden loppuun asti. Kuukausi hinta palvelulle on VAIN 18€/kk. Kiitos kun tuet pienyrittäjää!

Joseph Pilateksen klassinen reperttuaari nopeutettuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: