Fysio ilon online tunnit

Fysio ilon pilates ja sps-tunnit verkossa: http://www.patreon.com/fysioilo

Kuukausi jäsenyys 18€ / kk, rajaton videoiden katseluoikeus milloin vain ja missä vain! Joka kuukausi 2-4 uutta videota. Syyskuun alussa valmiita videoita jo yhteensä 24! Harjoituksien pituudet vaihtelevat 10min – 70min.

Rajaton videoiden katseluoikeus vain 18€ / kk.

Pilates videot (yhteensä 16 videota) sopivat kaikille, huolella ja ammattitaidolla ohjattuja tunteja, joissa eri tasoiset harjoittelijat on otettu huomioon. Tunnit sopivat alkeistasolta jo pidempään pilatesta tehneille.

Spiraalistabilaatio (sps) tunnit sopivat myös kaikille, tunnit on ohjattu järjestyksessä aloittaen alkeista ja edeten hiljalleen haastavampiin. Tällä hetkellä videoita on yhteensä 8. Uudetkin harrastajat voivat hyvin aloitella kotioloissa harjoittelun. SPS-aloitustunnilla käydään sps-harjoittelun perusteita tarkasti läpi. Tarvitset vain sps-kuminauha harjoitteluasi varten! Näitä voit ostaa myös Fysio ilolta (38€ / kpl).

Näin aloitat online-tunnit:

Fysio ilon videot käyttävät eri palvelinta, pääset palveluun avaamalla sivun www.patreon.com/fysioilo .Sivusto on englannin kielinen, mutta tarvittaessa voit lukea tämän sivun alareunasta lisäohjeita sisäänkirjautumiseen ja aina voit pyytää neuvoja minulta suoraan Fysio ilosta. Sivusto toimii kuukausi jäsenyys periaatteella, kun kirjaudut sisään alkaa kuukausimaksu pyörimään seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä lähtien. Siihen saakka voit ilmaiseksi tutustua palveluun. Kuukausi maksu veloitetaan jatkossakin joka kuukauden ensimmäinen päivä ellet sitä ennen peru jäsenyyttäsi. Jos perut jäsenyytesi, videoiden katseluoikeus loppuu välittömästi.

Patreon sivusto mahdollistaa pienille yrittäjille pienellä riskillä videoiden tuottamisen, siksi videot ovat youtube palvelun kautta näkyvissä, joten ethän jaa tai tallenna videoita itsellesi! Näin tuet pienyrittäjää!!! Huomioithan myös, että videoissa on Fysio ilon ”vesileima”.

Sisäänkirjautuminen

1.Valitse ensin maksun taso (Select a membership level). Tasoja on erihintaisia sen mukaan, miten haluat tukea pienyrittäjää. Sisältö on sama kaikissa. Hinnat sisältävät 24% alv:n.

2. Täytä yhteystiedot, tämän jälkeen paina Sign Up.

3. Seuraavaksi valitse valikosta maaksi Suomi ja maakunta, paina Submit hyväksyäksesi ja jatka maksutietoihin: halutessasi tukea pienyrittäjää voit syöttää valitsemasi summan, joka veloitetaan aina kuukauden ensimmäisenä päivänä. Minimisumma on kuitenkin aina ilman alv 14,52€, jolloin alv:n kanssa kokonaissummaksi tulee 18€. Maksutavaksi voit valita joko pankkikortin tai PayPal:n. Pankkikortilla maksaessasi syötä kortin tiedot: nimi, kortinnumero, vanhenemisajankohta (kk/vv) sekä CVV tunnus ja lopuksi oma postinumerosi. Voit milloin tahansa perua jäsenyytesi.

4. Kun olet syöttänyt kortin tiedot, pääset tämän jälkeen katsomaan videoita painamalla Get Started.

5. Olet nyt valmis aloittamaan harjoittelun milloin vain ja missä vain. Tervetuloa mukaan! 

Jäsenyyden purkaminen

Jos haluat perua jäsenyytesi, niin se tapahtuu helposti:

  1. Kirjaudu sisään patreon tunnuksillasi.
  2. Valitse sivulta manage memberships.
  3. Tässä kohtaa voit muokata jäsenyyttäsi, voit muuttaa maksun suuruutta vaihtamalla maksuluokkaa tai voit lopettaa jäsenyyden kokonaan valitsemalla Edit -kohdan.
  4. Tämän jälkeen voit valita cancel your membership (peru jäsenyytesi).
  5. Seuraavaksi tulee luettelo eri syistä miksi lopetit jäsenyyden. Jos haluat voit valita niistä itsellesi sopivimman vaihtoehdon tai jättää tämän kohdan täyttämättä valitesemalla skip survey. Tämän tehtyäsi sivuston näkyvyys loppuu välittömästi.
  6. Jos haluat voit milloin tahansa palata Fysio ilon videoiden pariin. Tämä onnistuu valitsemalla jäsenyys taso uudelleen kuten viereisellä palstalla on ohjeistettu.

Tarvitsetko apua?

Entä onko vielä jotain kysyttävää? Jos tarvitset apua sisäänkirjautumisessa tai muissa jäsenyys asioissa, autan sinua parhaani mukaan. Voit laittaa minulle viestiä joko sähköpostilla: jenni.kyllastinen@fysioilo.fi tai viestillä nron: 040 721 78 02 tai patreon-sivuston kautta viestillä.


”Suosittelen, hyviä ja tehokkaita tunteja hyvällä asiantuntevalla ohjauksella!”

Asiakas


”Kyllä oli tämä äitienpäivätunti niin parasta tähän kohti kävelylenkin jälkeen. Hieno juttu, kun on tämäkin vaihtoehto olemassa!”

Asiakas

Säännöllinen harjoittelu vähintään 2-3 kertaa viikossa tuottaa tuloksia!

%d bloggaajaa tykkää tästä: