Alkeiskurssi sopii pilateksesta kiinnostuneille ja uusille viikkoryhmissä aloittaville pilateksen harrastajille. Lisäksi kurssille voi tulla myös kertailemaan perusasioita ja hakemaan tukea physiopilates harjoitteluun, vaikka olisitkin ollut jo aiemminkin tunneilla mukana. 

Alkeiskurssi on johdatus pilateksen pariin: kurssilla käydään anatomian avulla läpi ryhdin merkitystä ja vaikutusta kehon toimintaan, etsitään ja pyritään aktivoimaan keskivartalon syviä lihaksia, power housea sekä käydään läpi mm pilatesharjoittelun ideologiaa, hengitystä ja alkuasentoja. Alkeiskurssilla luodaan pohjaa tulevalle pilatesharjoittelulle tai voit tulla hakemaan tukea tunneilla käymiseen. Lue lisää PhysioPilateksesta täältä.

Ajankohta:

Perjantaina 20.3.2020 klo 17-19 ja lauantaina 21.3.2020 klo 10-12. Tämän jälkeen seuraava alkeiskurssi elokuussa 2020. Lisätietoja ajankohdasta myöhemmin.

Alkeiskurssin ryhmäkoko on 4-7 hlöä, jos ryhmä jää alle 4 hlön, alkeiskurssi perutaan. Alkeiskurssin hinta on 70€ (4h). Kurssit ohjaa fysioterapeutti Jenni Kyllästinen.

Ilmoittautuminen: Alkeiskurssiin ilmoittaudutaan tekstiviestillä nro:n 040 721 78 02 / Jenni. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, peruuta paikka viimeistään kaksi päivää etukäteen.