Ryhmien säännöt ja ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuessasi hyväksyt Fysio ilon säännöt. Kaikille tunneille ja kursseille on ilmoittauduttava etukäteen laittamalla viesti Jennille nro:n 040 721 78 02 (myös wa-viestit käyvät). Jonotuspaikkojen varaaminen on myös mahdollista. Ilmoitus vapautuneesta paikasta tulee viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Peruutathan myös paikkasi ajoissa: iltapäivän ja illan tunnit viimeistään 4h ennen tunnin alkua ja aamun/aamupäivän tunnit edellisenä iltana klo 21.00 mennessä. Peruuttamaton paikka on yksi käynti. Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on huolehdittava että tiedot ovat ajan tasalla.

Maksut

Tunnit voi maksaa paikanpäällä joko käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Maksun voi suorittaa myös smartumin, edenredin, eazybreakin ja epassin seteleillä tai mobiilimaksulla. Palautan maksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen.

Vakuutus

Asiakkaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Yleisiä ohjeita ryhmistä:

  • Tuntien minimi osallistujamäärä on 6 hlöä jotta tunnit toteutetaan.
  • Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan Fysio ilon toimesta, palautetaan jaksomaksu.
  • Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Fysio ilo ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.
  • Tunneilla tulee olla puhtaat sukat jalassa hygieniasyistä. Vaatteissa ei saa olla lemmikkieläinten karvoja (nämä karvat jäävät ikävästi kuminauhoihin kiinni ja voivat olla allergisille hyvin tukalia.)
  • Tunnin jälkeen jokainen putsaa käyttämänsä välineet suihkepullon ja paperin avulla. 
  • Voimakkaita hajuvesiä tai hajusteita ei tule käyttää tunnin aikana.
  • Yleisinä lomaviikkona kuten syysloma/hiihtoloma, sekä juhlapyhinä ovat tunnit tauolla. 

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Tietosuojaselosteesta voi lukea tästä.

Fysio ilo pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.
Lisätietoja säännöistämme saat puhelimitse 040 721 78 02

%d bloggaajaa tykkää tästä: