Ilmoittautuessasi hyväksyt Fysio ilon säännöt. Kaikille kursseille on ilmoittauduttava etukäteen. (Yksittäisiä tuntipaikkoja voi myös kysellä nro:sta 040 721 78 02). Ilmoittautumiset tehdään toistaiseksi tekstiviestillä nro 040 721 78 02/ Jenni, saat viestiisi vahvistusviestin ilmoittautumisen onnistumisesta tai mahdollisesta jonopaikasta, mikäli ryhmä on tullut täyteen.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on huolehdittava että tiedot ovat ajan tasalla.

Kurssipaikat ja  peruutus

Asiakaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarjoamme jonotuspaikkoja täynnä oleviin ryhmiin. Lukukausimaksu on sitova. Fysio ilo ei palauta lukukausimaksua, mikäli asiakas keskeyttää kurssin. 

Poissaolojen Korvaus

Asiakas voi korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana mikäli kurssilla on ylimääräinen paikka. Poissaolot tulee ilmoittaa tekstiviestillä nro:n 040 721 78 02 / Jenni viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Mikäli peruutusta ei tehdä 4h ennen tunnin alkua, menee peruuttamattomasta kerrasta yhden kerran käynti eli tuntia ei voi korvata toisissa ryhmissä. Korvaustunteja voi myös kysellä tekstiviestillä nro:sta 040 721 78 02/ Jenni, saat viestiisi vahvistusviestin. 

Laskutus ja Kausimaksu

Kurssimaksut maksetaan käteisellä joko ensimmäisellä tai toisella kerralla. Maksun voi suorittaa myös smartumin, edenredin ja epassin seteleillä tai mobiilimaksulla. Lisäksi kurssimaksun voi saada myös laskulle. Palautamme kausimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Yksittäisiä poissaoloja voi korvata toisissa ryhmissä saman kauden aikana, mikäli tunneilta löytyy vapaita paikkoja.

Vakuutus

Asiakkaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Yleisiä ohjeita ryhmistä:

  • Tuntien minimi oppilasmäärä on 6 hlöä jotta kurssi toteutetaan.
  • Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan Fysio ilon toimesta, palautetaan kausimaksu.
  • Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Fysio ilo ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.
  • Tunneilla tulee olla puhtaat sukat jalassa hygieniasyistä. Vaatteissa ei saa olla lemmikkieläinten karvoja (nämä karvat jäävät ikävästi kuminauhoihin kiinni ja voivat olla allergisille hyvin tukalia.)
  • Tunnin jälkeen jokainen putsaa käyttämänsä välineet suihkepullon ja paperin avulla. 
  • Voimakkaita hajuvesiä tai hajusteita ei tule käyttää tunnin aikana.
  • Yleisinä lomaviikkona kuten syysloma/hiihtoloma, sekä juhlapyhinä ovat tunnit tauolla. 

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Tietosuojaselosteesta voi lukea tästä.

Fysio ilo pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.
Lisätietoja säännöistämme saat puhelimitse 040 721 78 02